Na een meer dan geslaagde eindejaarsperiode slaan we opnieuw de handen in mekaar met onze vrienden van Goesting voor het weekend van Valentijn. Noem het gerust een romantische samenwerking deze keer. Chef Patrick Caignau en Chef Tom Van Heddegem bieden een menu aan met keuze tussen kreeft of een vis- of vleesgerecht bij het voor- en hoofdgerecht. Daarnaast is er ook het traditionele zeevruchtenmenu. Maître Sommelier Gert De Coorde voorziet ons van enkele suggestiewijnen.
Bestellen kan tot en met 7 februari op het volgende email adres: tom.vanheddegem@gmail.com of op het nummer 0486/55.23.68
De capaciteit is beperkt en zodra deze bereikt is, bestaat de kans dat we de reservaties vroeger moeten afsluiten.
Gelieve bij je bestelling de volledige naam, adres en telefoonnummer te vermelden voor onze administratie.
Afhalen is voorzien op zaterdag 13 februari tussen 15u en 18u. De afhaling zal net als met oudejaar verlopen op basis van een gereserveerd tijdsslot en unieke afhaalcode. Op deze manier kunnen we alles vlot en veilig laten verlopen.